yakın kereviz

Kereviz kapama tarifi için malzemeler

  • 2 küçük kereviz
  • 2 kırmızı soğan
  • 1 beyaz soğan
  • 1 küçük tatlı patates
  • 2 küçük havuç ⠀
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3-4 dal kereviz yaprağı ⠀
  • 2 diş sarımsak
  • 1 orta boy mandalina suyu
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Damak zevkinize göre tuz ve sevdiğiniz baharatlar

yukarı;

  • limon suyu⠀

Bir tarifi yakın kereviz nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Kerevizi dilimler halinde kesin ve kabuğunu soyun. Kararmaması için limonlu suda bekletin.
  2. Biz jülyen soğanız. Patatesleri, havuçları ve sarımsağı küçük küpler halinde kesin. Tüm sebzeleri zeytinyağında kızartın.
  3. Sebzeleri soteledikten sonra ince kıyılmış kereviz yapraklarını ekleyin. Su, tuz, baharatlar, mandalina suyu, sıcak su ekleyip kerevizi halka şeklinde tepsiye dizin. 30-40 dakika pişiriyoruz.
  4. Üzerine limon suyu serperek servis yapın. Keyfini çıkarın 🥰.

kereviz kapağı tarifi

  • tatlı tarifi
  • Kapat
  • kereviz
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

arpa şehriye salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın