Ev yapımı balık ekmeği

Ev yapımı balık ekmeği tarifi malzemeleri

balık için

  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 parça somon
  • 1 çay kaşığı tuz

İçini pişirmek için.

  • 1 soğan
  • 1 yemek kaşığı sumak
  • 1 adet yıkanmış marul

Ev yapımı ekmek (tarifi)

Ev yapımı balık ekmeği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Somon alalım.
  2. Tavaya tereyağını ekleyip kısık ateşte somonu pişirelim ve üzerine tuz ekleyelim.
  3. Bu arada soğanı halka halka doğrayalım ve sumakları ekleyelim.
  4. Ekmeği alıp soğan, balık ve marulu ekleyelim.
  5. Balıkları ekmeğin büyüklüğüne göre küçük doğrayın.
  6. İçine istediğinizi ekleyebilirsiniz.
  7. Şalgam veya turşu ile yiyebilirsiniz.

Hayırlı olsun, yorumlarınızı bekliyorum. :).

Ev yapımı balık ekmeği tarifi

  • “balık
  • “ekmek
  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sanayi
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Kekikli kremalı tavuk, teslim olmaya çalışanlara teslim olamaz (video)

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın