Kuyruk yağı ile lahana ruloları

Kuyruk yağı ile lahana sarma tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 su bardağı iri bulgur
  • 2 domates
  • 2 biber
  • 1 büyük soğan
  • 1 demet maydanoz
  • Kemiksiz tavuk kıyılmış kuyruk
  • 1 çay kaşığı ağaç
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı ağaç
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • İsteğe göre sızma zeytinyağı

kaynayana kadar;

  • yeşil lahana

Kuyruk yağı ile lahana ruloları nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Lahanayı biraz haşlayıp soğumaya bırakın, sebzeleri ince ince doğrayın ve bir kaseye alın, kalan tüm malzemeleri ekleyin.
  2. Kuyruk yağını dilerseniz küçük parçalar halinde kesiyoruz, bir tavaya koyuyoruz, az miktarda sıvı yağ ekleyip kızartıyoruz.
  3. Kavrulmuş kuyruk yağını malzemelere ekleyin, tüm malzemeleri iyice karıştırın ve tuzunu damak zevkinize göre ayarlayın.
  4. Sararak başlayın, suyunun tuzunu ayarladıktan sonra, son olarak bir su bardağı sumak ılık suda bekletin, asitliği ekleyin, yarısını iç harca, yarısını kaynamaya başlayınca dökün, tencerenin kapağını kapatın ve bırakın yemek yapsın ve afiyet olsun.

Resimlerle kuyruk yağı tarifi ile lahana

  • tatlı tarifi
  • Kuyruk
  • lahana
  • kek tarifleri
  • yaka
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • sıvı yağ
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

Tarih topları ⠀

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın