Tarator Adaları

Havuç tarator tarifi için malzemeler

  • 5 ada
  • 4 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı domates salçası
  • az tuz

Havuç tarator tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Havuçlarımızı vaaz ediyoruz.
  2. Rendelenmiş havuçları yağda yumuşayana kadar kızartın.
  3. Yoğurdu ezelim ve üzerine ezilmiş sarımsağı ekleyelim.
  4. Havuçlara yoğurdu ekleyip biraz tuz ekleyip iyice karıştıralım. Afiyet olsun ☺️.

havuçlu tart tarifi

  • tatlı tarifi
  • havuçlu
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • taratur
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

kış salatası

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın