/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Helva sütü tarifi için malzemeler
- 600 ml süt
- 1 yemek kaşığı tereyağı (50 gram).
- 1/2 (yarım) su bardağı (60 gram) un.
- 1 paket vanilya
- Yarım su bardağı toz şeker (90 gram).
Helva sütü tarifi nasıl yapılır?
Hoş geldin. Bugün çok lezzetli tatlı bir sütle geldim. Ufak bir başarısızlık yaşasam da sonuç yine mükemmele yakın oldu 🤣. Bu tarifi kaçırmayın❤️
- Öncelikle toz şeker, vanilin tozu ve sütü bir tencerede orta ateşte (toz şeker eriyene kadar) ısıtalım, kaynatmaya gerek yok.
- Tereyağını bir tencereye alıp ocakta orta ateşte eritin.
- Ardından unu ekleyip kavurmaya başlayın.
- Ocağı biraz daha indirelim ve un kokusu çıkana kadar kavurmaya devam edelim.
- Un sıvılaşınca ısıttığımız şeker/süt karışımını dikkatlice ekleyelim (bu arada lütfen çok dikkatli olun, sıçrayabilir).
- Kısık ateşte (10-15 dakika) helvayı çırpmaya devam edelim. Kaynayınca ocağı kapatın ve karıştırın.
- Bir fırın tepsisini tereyağ ile yağlayalım ve içine helvayı dökelim.
- Fırını ızgara ayarında ısıtmaya başlayalım (helvanın daha çabuk kızarması için fırın teli yüksekte).
- Helvanın üzeri kabukla kaplandığında (hile: daha iyi yanacaktır) fırına verelim ve nar gibi kızarınca fırından çıkaralım.
- 1-2 saat oda sıcaklığında beklettikten sonra doğrayıp yiyebiliriz 😋
Resimli helvalı süt tarifi nasıl yapılır?
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
sonraki haber:
Beşiktaş pastası
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]