Beşiktaş pastası

Beşiktaş pasta tarifi malzemeleri

Bir sünger kek için:

  • 4 yumurta (oda sıcaklığında)
  • 1 su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • 1 paket vanilya
  • 1 poşet kabartma tozu
  • 1,5 su bardağı un (kontrollü) (2 adet bu ölçüler için ayrı ayrı yapılacak)

Ek olarak,

  • Yenilebilir gümüş boncuklar ve pasta süslemeleri
  • 1 küçük paket siyah şeker ezmesi (yıldız yapıyordum)
  • 7-8 paket krem ​​şanti veya pastacı kreması
  • 7-8 su bardağı soğuk süt
  • Mevsimine göre bir paket fındık, fıstık, meyve eklenebilir.

1 adet yenilebilir A4 boyutunda baskı

Beşiktaş makarna tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 4 yumurtayı toz şeker ile köpük köpük olana kadar çırpın.
  2. Üzerine yarım su bardağı sıcak su ekleyin.
  3. Kabartma tozu ve vanilya unu ekleyin.
  4. Klasik kekten hafif sıvı bir kek karışımı elde edilir, parşömen kaplı bir hodana dökülür ve önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında 30 dakika pişirilir.
  5. Kek pişince servis tabağına veya kek tabanına biraz krema sürün ve ilk keki yerleştirin.
  6. Aralarına krem ​​şanti ve çikolata kaplı çikolatayı ekleyin.
  7. İkinci kat kek kalıbın üzerine serilir.
  8. Kek tamamen krema ile kaplanır.
  9. Bundan sonrası dekorasyon işidir. Süsleme ve yöntem tercihini videoda görebilirsiniz.
  10. Denemek isteyenler için en büyük tavsiyem, aynı gün yenecekse yenilebilir baskıyı kekin üzerine yapıştırmanızdır.
  11. Zamanla pasta kreması ile birleşerek netlik kazanacaktır. Ya da başka bir seçenek daha var, aynı büyüklükteki şeker hamurunu baskı altına koyabilirsiniz.

Resimli Beşiktaş makarna tarifi

  • Beşiktaş
  • tatlı tarifi
  • Kek tarifleri
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

sonraki haber:

Alerjisi olanlar için elmalı kurabiye tadında elma püresi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın