Etli soğan güveç

Soğanlı güveç tarifi için malzemeler

  • 20 soğan
  • Yarım kilo kıyma
  • 1 tepeleme yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yarım çay kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı sıcak su
  • karabiber
  • kırmızı biber
  • tuz
  • zaatar

Etli haşlanmış soğan tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. Yağı tavaya alıp eritiyoruz ardından etleri ekleyip 5 dakika kavuruyoruz.
  2. Suyu çekilip çekilince yarım çay bardağı sirke, bir çay bardağı su ve soğanı ilave edip kapağını kapatıp orta ateşte suyunu tamamen çekene kadar pişirin.
  3. Suyunu çekince üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyin ve koyulaşana kadar (10 dakika) biraz pişirin.
  4. Baharatları ekleyip kapatın. Keyfini çıkarın 😋.

Etli soğan güveç tarifi

  • tatlı tarifi
  • etli
  • kek tarifleri
  • Soğanlar
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • yahnisi
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

etli cheesecake

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın