Boğaça

pasta tarifi malzemeleri

  • 1.5 Anında Sanal Paket
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 1 çay kaşığı ince tuz
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 4.5 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 yumurta
  • 2 su bardağı ılık su
  • Ve

Pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi
  1. 1 su bardağı ılık suyu bir kaba alıp içine şeker, tuz ve mayayı ekleyip 5 dakika bekletin.
  2. Ardından aktifleşen masaya bir su bardağı su, sıvı yağ, süt, 1 tam yumurta ve 1 yumurtanın beyazını (sarısını üstten ayırmak için) ekleyip karıştırın.
  3. Unu ekleyin ve yumuşak ele yapışan hamuru yoğurun.
  4. Mayalanana kadar 30 dakika dinlenmeye bırakın.
  5. Dinlenen hamura istediğiniz şekli verin.
  6. 180 derecelik fırına verin, iyice kızarınca çıkarın ve biraz soğuduktan sonra servis yapın.
    Kim deneyecekse eline sağlık.

Resimli pasta tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • Boğaça
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

nefis gözleme

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın