nefis gözleme

Lezzetli balzamik tarifi malzemeleri

  • 1 anlık sanal paket
  • 2 çay kaşığı tuz
  • gerektiği kadar ılık su
  • eşit derecede doğru

Gözlemeyi yumuşatmak için tereyağı veya diğer paketlenmiş yağlar

Lezzetli bir bazlama tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle unu ve tuzu bir karıştırma kabına alıp maya ve suyu ekleyip ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  2. Daha sonra mayalanmaya bırakıyoruz.
  3. En az bir saat mayalandıktan sonra yuvarlak şekilde açıp tavada pişiriyoruz.
  4. Piştikten sonra tereyağ veya diğer paket yağlardan biri ile yağlayıp lezzetli gözlemeleri çay eşliğinde yiyebilirsiniz afiyet olsun 🌸.

Resimli lezzetli bazlama tarifi

  • Temel
  • tatlı tarifi
  • Lezzetli
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

karnabahar bahçe keki

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın