Bitter çikolatalı kek tarifi videosu

Bitter Çikolatalı Kek Tarifi Malzemeler

pandispanya için

  • 4 yumurta
  • 400 gram şeker
  • 280 gram bir
  • 6 gram karbonat
  • 80 gram süt
  • 160 gram var
  • 64 gram kakao
  • 200 gram tereyağı
  • 6 gram çekilmiş kahve

krema için

  • 266 gram krema
  • 534 gr bitter çikolata

Bitter çikolatalı kek tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Öncelikle uygun bir tencereye süt ve kahveyi dökün ve pişirin.
  2. Kaynayan sütün içine kakao ekleyin. Daha sonra sertleşene kadar pişirin ve soğumaya bırakın.
  3. Başka bir karıştırma kabında tereyağı ve şekeri çırpın.
  4. Yavaş yavaş yumurta ekleyin.
  5. Kahve ve kakao bulamacının yarısını dökün.
  6. Unun yarısını kabartma tozu ile eleyin ve dökün.
  7. Küçük çırpılmış.
  8. Kalan tüm kahve ve kakao bulamacı dökün. Bas git.
  9. Kalan unu ve karbonatı da ekleyip çırpmaya devam edin.
  10. Bir pasta tepsisini tereyağ ile yağlayın. (20 santimetre).
  11. Pandispanya karışımını dökün.
  12. 175 derecede dikkatlice pişirin.
  13. Pandispanya pişerken kremayı yapın.
  14. Kremayı tavaya dökün ve biraz pişirin (yaklaşık 10 dakika).
  15. Daha sonra bitter çikolatayı kesin ve atın.
  16. Çikolata iyi erir. soğumaya bırakın.
  17. Pandispanya piştikten sonra ilk sıcaklığı çıkınca 3 parçaya bölün.
  18. Yaptığımız kremayı bir kez çırpıyoruz.
  19. Pandispanyayı krema ile üst üste koyun.
  20. Daha sonra kalan krema ile pastanın üzerini kaplayın.
  21. Pastayı buzdolabında bir saat bekletin.
  22. Ardından üzerini süsleyip dilediğiniz gibi servis edin, tarifi görmek için tıklayın 👇

Bitter çikolatalı kek tarifi

  • acı
  • tatlı tarifi
  • çikolata
  • krema tarifleri
  • makarna
  • kek tarifleri
  • uçurumlar
  • Yemek tarifi
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • video
  • Gıda

sonraki haber:

Çikolatalı ganajlı mozaik pasta

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın