çıtır börek

Çıtır börek tarifi malzemeleri

  • 3 yufka hamuru
  • 2 yumurta
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 şişe maden suyu
  • peynir
Pasta tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

Kurutulmuş ve rendelenmiş patates cipsi izleriyle çok güzel bir börek yapabilirsiniz.

  1. Hamuru uzun süre katlayın ve ince dilimler halinde kesin.
  2. Bir kaseye sıvı yağ, yumurta, peynir ve maden suyunu ekleyip çırpın.
  3. Bu karışıma kıyılmış yufkaları ekleyin ve tüm malzemelerin iyice karışmasını sağlayın.
  4. Hazırladığımız harcı hafif yağlanmış yapışmaz tavaya döküp tencerenin kapağını kapatıyoruz ve rengi dönene kadar pişmeye bırakıyoruz.
  5. Bir tarafı pişince diğer tarafını çevirip kapak yardımıyla pişiriyoruz, pişince sıcak sıcak servis diyoruz.

Denemenizi ve lezzetli ve kolay hamur işlerinin tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.

Fotoğraflı pasta tarifi

Kerbek Börek yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın