Peynirli tepsi böreği tarifi için malzemeler
- 5 yufka hamuru
sosu için
- 1 yumurta (ben büyük)
- 1 su bardağı süt veya sulu süt
- 1 şişe maden suyu
- 1 su bardağı sıvı yağ
iç harç için
- rendelenmiş peynir (Ben tel peynir kullandım, siz kaşar peyniri, beyaz peynir ve tom peynir kullanabilirsiniz)
- maydanoz
- Tuz (peynir tuzunun durumuna göre tuz ilave edebilirsiniz)
Cheesecake pasta tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
Merhaba çok pratik ve lezzetli bir tarif. 20 aylık oğlum küçük parçalara ayırıp önüne koyduğumda aç yedi. Merdivenler yarım kaldı. Hadi inşa etmeye başlayalım.
- Öncelikle sos malzemelerini bir kapta karıştıralım.
- Fırın tepsisine yağlı kağıt serip bir adet yufka koyalım.
- Daha sonra ikinci yaprağı ortadan ikiye bölüp sosa batırıp tepsiye dizin. Üçüncü yufkayı da aynı şekilde yapalım.
- Üzerine hazırladığımız peynirli iç harcı koyalım. Dördüncü ve beşinci gofreti ikiye bölelim, sosa batırıp tepsiye koyalım.
- Hamurun kenarlarından sarkan ilk parçalarını toplayıp üzerine yerleştirelim.
- Hamurumuzu keselim, kalan sos varsa üzerine dökelim.
- Vaktiniz varsa buzdolabında birkaç saat dinlendirin.
- 180 derecelik fırında kontrollü bir şekilde pişirelim. sıcak servis yapmak .
Resimlerle Çin peynirli börek tarifi
Borigi peyniri yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]