leopar böreği tarifi malzemeleri
- 1 su bardağı ılık su
- 1 su bardağı ılık süt
- Bir paket varsayılan kuru
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
- eşit derecede doğru
sosu için
- 1 yemek kaşığı maya tozu
- 2 yemek kaşığı yağ
- Yarım su bardağı pirinç unu
- Yarım su bardağı su
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
Leopar böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- İlk olarak mayayı su ve sütün içinde eritiyoruz.
- Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
- Mayalanmaya bırakın.
- Mandalina büyüklüğünde parçalar alıp içine peynirleri koyuyoruz ve 10 dakika tepside bekletiyoruz.
- Daha sonra hazırladığımız sos için tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp üzerine yayıyoruz.
- 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin.
Resimli çita böreği tarifi
Leopard Bogaza’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]