leopar hamur işleri

leopar böreği tarifi malzemeleri

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • Bir paket varsayılan kuru
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • eşit derecede doğru

sosu için

  • 1 yemek kaşığı maya tozu
  • 2 yemek kaşığı yağ
  • Yarım su bardağı pirinç unu
  • Yarım su bardağı su
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 1 çay kaşığı tuz
Leopar böreği tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. İlk olarak mayayı su ve sütün içinde eritiyoruz.
  2. Daha sonra diğer malzemeleri de ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Mayalanmaya bırakın.
  4. Mandalina büyüklüğünde parçalar alıp içine peynirleri koyuyoruz ve 10 dakika tepside bekletiyoruz.
  5. Daha sonra hazırladığımız sos için tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp üzerine yayıyoruz.
  6. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin.

Resimli çita böreği tarifi

Leopard Bogaza’nın yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın