/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Sebzeli Izgara Tavuk (Doğrayın, Karıştırın, Fırında Pişirin) Tarifi İçin Malzemeler
- 6-8 adet tavuk budu
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 1 dolu yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kaşığı sıvı yağ
- 2 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kırmızı biber
- 1 çay kaşığı sarımsak tozu (sarımsak tozu yoksa 2 diş rendelenir)
- 1 çay kaşığı karabiber
- tuz
Diğer materyaller:
- 4 küçük patates
- 1 tatlı biber
- 2 adet yeşil biber veya sivri biber
- 2 soğan
- 2-3 diş sarımsak
️️için hazırlık
- Tavuklu sos için yoğurt, salça, sıvı yağ, tuz ve baharatları uygun bir kaba alıp karıştırın.
- Tavuk but başlarını bıçakla parçalayın ve sosun içine iyice karıştırın.
- Aceleniz yoksa tavuğu bir saat sosta bırakın.
- Sonra tavuğu tepsiye veya indirimime koyun.
- Kasede kalan sosa doğranmış sebzeleri ekleyin, iyice karıştırın ve tepsiye dizin.
- Önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında (ters konum) 60-70 dakika pişirin. Afiyet olsun 🤗.
Fotoğraflı sebzeli fırında tavuk (doğranmış, karıştırılmış, fırında pişmiş) tarifi
Fırında sebzeli tavuk tarifi nasıl yapılır (fırında doğrayıp karıştırarak)?
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]