Pirinç eriştesi

Pirinç şehriye tarifi için malzemeler

  • 1 su bardağı şehriye
  • 1 tatlı biber
  • 1 domates
  • 1 yeşil biber
  • 1 havuç
  • 1 patates

sosu için

  • 4 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı zeytinyağı
  • tuz
  • karabiber

Pirinç şehriye tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

  1. Erişte pilavı için tüm malzemeler borcama (ben isteğim üzerine erişteleri kızartıp biraz su ile pişirdim bu yüzden iyice pişene kadar ocağa koydum, patatesleri de kızarttım)
  2. 180 derecede kontrollü fırında pişirin. Su bitene kadar kontrol edin. Nefis bir tarif deneyenlere afiyet olsun.

Resimli pirinç şehriye tarifi

  • tatlı tarifi
  • kek tarifleri
  • pilav
  • makarna
  • uçurumlar
  • yemek tarifleri
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • yemek tarifleri

sonraki haber:

bulgur pilavı

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın