tavada ceviz

Kızarmış palamut tarifi malzemeleri

  • 2 büyük meşe palamudu
  • 1 su bardağı mısır unu
  • 1 çay kaşığı sade un
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 çay kaşığı tuz

Bir tavada meşe palamudu tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Cevizleri soyun ve dilimleyin, ardından kan ve kirin akması için tuzlu suda 30 dakika bekletin.
  2. Ardından cevizleri güzelce kurulayın ve ardından tuzlayın.
  3. Daha sonra mısır unu ile normal unu karıştırın ve balıkları bu karışıma batırın.
  4. Ardından kızgın yağda iki tarafını da kızartın. Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun.

Resimli palamut kızartma tarifi

  • börek tarifi
  • Palamut
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • fritözde
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

soslu köfte

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın