/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Tavuk Bouriyan Tarifi Malzemeler Bu tarifi kaçırmayın
- 6 tavuk budu
- Sebze yağı
- 1 soğan
- 2 su bardağı pirinç
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım çay kaşığı kimyon
- Yarım çay kaşığı zerdeçal
- biber yağı
- 3 su bardağı sıcak su
Tencerede Tavuk Bryan Tarifi Bu tarifi kaçırmayın Siz nasıl yapıyorsunuz?
- Pirinci derin bir kaba alın ve üzerine bir çay kaşığı tuz ve üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip karıştırın ve 20 dakika bekletin. Bu sırada tavuk butlarını yıkayıp süzün.
- Bir tencereye alıp 30 dakika kısık ateşte kapağı kapalı ve ara sıra karıştırarak pişiriyoruz. Daha sonra yağı ekleyin, kapağı tekrar kapatın ve ara sıra karıştırarak güzelce kızarana kadar pişirin. Yaklaşık 15-20 dakika.
- Ayrı bir tabağa tavuğu tencereden alıp yemeklik soğanları aynı tencerede yemeklik doğrayıp ilave edip güzelce kavuruyoruz.
- Pirinci güzelce yıkayıp kurulayın. Soğanları ekleyin ve karıştırın. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın. Pirinci iyice yassılaştırarak yayın.
- Üzerine kızarmış tavukları koyup sıcak su ekliyoruz. Kapağını kapatın ve kaynayınca altını kısıp kapağını açmadan suyunu çekene kadar pişirin. Ocağı kapatın, 10 dakika dinlendirin ve servis yapın.
Tarifte Bryan tavuk tarifi Bu tarifi kaçırmayın
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
Buğulanmış meşe palamudu
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]