Tarator Adaları

Havuçlu tarator tarifi için malzemeler

  • 2 büyük havuç
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • ceviz

Havuçlu tarator tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Havuçları soyup rendeleyelim.
  2. Tencereye bitkisel yağ ve rendelenmiş havuç dökün.
  3. Havuçları yumuşayana kadar kızartın.
  4. Havuçlar piştikten sonra soğuması için kenara alın.
  5. Yoğurt ve sarımsağı güzelce çırpalım buraya ceviz ekleseniz de en son koysanız da fark etmez.
  6. Tüm malzemeleri bir araya getirdikten sonra cevizleri bu şekilde ekledim.
  7. Soğuyan havuçları yoğurtla birleştirip karıştırın.
  8. İstenirse ılık olarak servis edilebilir veya buzdolabında bir süre bekletilebilir.

resimli havuçlu tart tarifi

  • börek tarifi
  • havuç
  • havuç tarifleri
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarator
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda

Sonraki haber:

Keçiboynuzu Fındıklı Ezilmiş Kurabiye

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın