Karnıbahar

karnabahar tarifi malzemeleri

  • 1 karnabahar
  • 3 yumurta
  • 1 su bardağı un
  • tuz biber
  • karabiber ve kırmızı biber
  • 3 havuç
  • 4-6 biber
  • 6-8 domates

yukarı;

  • yoğurt
  • Domates salçası sosu

Karnabahar tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Karnabahar ve havuçları yıkayıp iri iri doğrayın ve haşlayın. Sebzelerimize başlarken sosu hazırlayalım.
  2. Yumurta, un ve baharatları bir kaba alıp homojen bir şekilde karıştırın.
  3. Haşlanan sebzeleri hazırladığımız havanda bulalım ve kızartmak için yağı ocağa alalım.
  4. Tüm sebzeleri tek tek kızartıp servis tabağına alalım üzerine yoğurtlu sosu ve salçayı gezdirelim ve servise hazır. Afiyet olsun.

resimli karnabahar tarifi

  • börek tarifi
  • Karnıbahar
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Tavuklu pilav

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın