Karışık kavurma

Karışık Kızartma Tarifi Malzemeleri

  • 3 patates
  • 1 patlıcan
  • 1 kabak
  • 3 yeşil biber
  • 2 kırmızı biber

yukarı;

  • Sarımsaklı yoğurt
  • kırmızı biber
  • tuz

Karışık kavurma tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Tüm sebzeleri güzelce yıkayalım.
  2. Patatesleri soyup küp şeklinde doğrayalım.
  3. Patlıcan ve kabakların kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayalım.
  4. Biberleri de aynı şekilde doğrayın.
  5. Tüm sebzelerin aynı büyüklükte olmasına dikkat edip bol yağda kızartalım. Bir kağıt havlu üzerinde bırakın ve fazla formülü çıkarın.
  6. Kızaran sebzeleri servis tabağına alalım.
  7. Yoğurdun içine sarımsağı rendeleyip tuzunu ekleyelim
  8. Kızartmaların üzerine bu sosu gezdirip pul biber serpelim ve servis edelim. Afiyet olsun

Resimli karışık kızartma tarifi

  • börek tarifi
  • karışık
  • Kızartma
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Tatlı tuzlu bisküvi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın