sazan balığı

Sazan tarifi için malzemeler

  • 3 sazan balığı
  • 2 yemek kaşığı mısır unu
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı öğütülmüş kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı tuz

yağda kızartmak

  • Sebze yağı

Sazan balığı tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr

  1. Öncelikle balığımızın pullarını temizleyip yıkayalım.
  2. Yıkadıktan sonra ister birkaç parçaya bölün isterseniz bütün haline getirebilirsiniz, tercih sizin.
  3. Tuz ve bahar ekleyin ve iyice karıştırın. Mısır unu ve unu bir kaba alalım siz bir tatlı kaşığı tuz, pul biber ve isterseniz karabiber ekleyebilirsiniz ben ekledim.
  4. Tavaya yağımızı alıp balıkları una bulayıp kızgın yağda kızartalım ve yanında bol yeşillikli salata ile servis edelim. Deneyecek olan herkese bol şans. 😋

resimli sazan balığı tarifi

  • balık
  • börek tarifi
  • kek tarifleri
  • sazan
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Mercimek köfte tam tarifi

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın