Mantı külahı

Mantı Külahı Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 paket üçgen hamur

harçlar için

  • 200 gram kıyma
  • 1 küçük soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • karabiber
  • tuz

yağda kızartmak

  • Sebze yağı

yukarı;

  • İsteğe bağlı tereyağı
  • ezilmiş kırmızı biber
  • yoğurt

Mantı külahı tarifi nasıl hazırlanır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Üçgen hamurları üst üste koyup 3 pizza dilimine ayıralım.
  2. Bir pipet yardımıyla fotoğraftaki gibi en kalın kısmından başlayarak rulo yapıp ucunu ıslatalım ki pişerken açılmasın.
  3. Onu samandan çıkaralım.
  4. Tüm parçalara aynı işlemi uygulayıp kızgın yağda kızartın.
  5. Doğranmış soğanın rengini yağa çevirin; Kıymayı, 1 tatlı kaşığı salçayı ve dilediğiniz baharatları ekleyip soteleyin.
  6. Başka bir tavada toz kırmızıbiberi tereyağında kavurun.
  7. Mantıyı üzerine sarımsaklı veya sade yoğurt, kıyma ve kırmızıbiber sosu dökerek servis edin.

Resimli Kosalac Mantı tarifi

  • börek tarifi
  • çam kozalağı
  • mantı
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Patatesli peynirli börek

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın