İzmir (koyun eti) kokurek tarifi

İzmir Kokorek (Kuzu) Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kıyılmış kokoreş
  • 3 yeşil biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı acı biber
  • 1 bütün ekmek

İzmir Kokorek Tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Küçük bir erişte veya tavaya kokoreş ve ince kıyılmış biberleri koyup orta ateşte ocakta kızartıyoruz.
  2. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
  3. Kepekli ekmek iki eşit parçaya bölünür ve ortadan ikiye kesilir.
  4. Hazırlanan kokoreç ekmeklerin arasına eşit şekilde yerleştirilerek servis edilir.

Resimli İzmir (Kuzu) Kokorek Tarifi

  • börek tarifi
  • izmir
  • kokoreç
  • koyun eti
  • kek tarifleri
  • yamaçlar
  • Yemek tarifi
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

hamsi tafa

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın