kemik suyu

Kemik suyu tarifi malzemeleri

  • 6-7 kemik iliği parçası
  • 1 havuç
  • 2 soğan
  • 4 diş sarımsak
  • Defne tatili
Kemik iliği suyu tarifi nasıl çalışır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Kemikleri güzelce yıkayıp derin bir tencereye alalım.
  2. 4’e böldüğümüz soğan, havuç, sarımsak ve defne yaprağını koyalım.
  3. Kaynayana kadar su ekleyip orta ateşte 7 8 saat kaynatalım, etler kemikten çıkıyorsa pişmiş demektir.
  4. Daha sonra soğumasını bekliyoruz.
  5. Huni yardımıyla buz torbalarını dolduralım.
  6. Bağlayıp buzluğa kaldıralım.

Çorbalara, yemeklere ve pilavlara çocuklar için şifalı bir şeyler atılabilir. İyi şanslar ve Tanrı sizi korusun.

Kemik iliği suyu tarifi

Meyve suyu (ilik) yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın