/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Tarhana tarifi malzemeleri yalancı un
- 1 soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 büyük kırmızı biber
- 1 su bardağından biraz az pirinç
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 3 yemek kaşığı domates sosu
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- tuz
- karabiber
- sekiz
- 1,5 litre su bardağı
- 2 bar ilik suyu (her ne kadar sorun olmasa da)
Baharat için:
- 4 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un
Yalancı unlu tarhana tarifi nasıl yapılır?
- Yemeklik doğranmış soğan, kırmızı biber ve sarımsağı tencereye alıp güzelce kavurun.
- Naneyi ekleyip tekrar kavurun.
- Daha sonra salçayı ve salçayı pirince ekleyip iyice karıştırın ve suyunu ilave edin.
- Pirinç yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra blenderdan geçiriyoruz.
- Sosu hazırlamak için un, yoğurt ve yumurta sarısını iyice çırpın.
- Çorbadan bir kepçe sosa ekleyip güzelce karıştırıp tekrar çorbaya döküp karıştırıp 10 dakika daha kaynatıp afiyet olsun diye servis edin, koyulaşırsa sıcak su ekleyebilirsiniz.
resimli tarhana yalancı un tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
lezzetli omlet
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]