Ayva, portakal, kereviz

Portakallı kereviz tarifi için malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 1 ayva
  • 1 bardak portakal suyu
  • 1 soğan
  • 1 havuç
  • tuz
  • karabiber
  • ezilmiş kırmızı biber

Portakallı ve kerevizli kereviz tarifi nasıl yapılır?

kartal değilTarifler.net.tr
  1. Önce kerevizi soyun, doğrayın ve limonlu suya koyun.
  2. Yemeklik doğranmış soğanı tavaya alıp zeytinyağında kavuralım. Sonra doğranmış havuçları atıp birlikte kızartıyoruz.
  3. Küp şeklinde doğradığımız ayva ve kerevizi de ekleyerek kavurmaya devam edelim. Bir bardak portakal suyu ve biraz su ekleyin ve baharatları ekleyin.
  4. Yıkamış olduğumuz kereviz yapraklarını ilave edip yavaş yavaş pişmeye bırakalım. Kerevizi ve ayvayı yumuşayana kadar pişirelim. Şimdi eğlenelim.

Fotoğraflı kereviz portakal tarifi

  • ayva
  • börek tarifi
  • kereviz
  • kek tarifleri
  • Portakal
  • yamaçlar
  • tarifler
  • tatlı tarifleri
  • Urfa yemekleri
  • Gıda
  • tarifler

Sonraki haber:

Karnabahar Kızartması

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın