/*------------------------------------------------ * Shrink Header ------------------------------------------------*/ $(window).on('scroll', function () { var scroll = $(window).scrollTop(); if (scroll >= 110) { $(".sticky-bread").addClass("sticked"); } else { $(".sticky-bread").removeClass("sticked"); } });
$(".icon-share").click(function () { event.preventDefault(); $(".shareArea").addClass("active");
});
$(document).on('click', function (e) { if ($(e.target).closest(".icon-share").length === 0) { $(".shareArea").removeClass('active'); }
if ($(e.target).closest(".dotsAreaContent").length === 0 && $(e.target).closest(".icon-dots").length === 0) { $(".dotsAreaContent").css('visibility', "hidden"); } });
$(".a-plus").click(function () { var sBox = $(".a-plus-inp").attr("data-sBox"); var status = $(".a-plus-inp").attr("data-status");
var currentFont = parseInt($(".a-plus-inp").val()); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } else if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; }
if (status == "down") { currentFont = parseInt(currentFont - 1); if (currentFont == 14) { var status = "up"; var sBox = true; } } else if (status == "up") { currentFont = parseInt(currentFont + 1); if (currentFont == 20) { var status = "down"; var sBox = true; } $(".a-plus-inp").attr("data-sBox", sBox); $(".a-plus-inp").attr("data-status", status); }
$(".a-plus-inp").val(currentFont);
$("#newsRead .bottom .left .detail p").css("font-size", currentFont); });
Spiral Tatlı Kek Tarifi Malzemeler
- 300 ml ılık süt
- 1 anlık sanal paket
- 3/4 (yarım + çeyrek) bir su bardağı toz şeker
- 1 çay kaşığı vanilya
- 50 gram eritilmiş tereyağı
- Yaklaşık 3,5-4 su bardağı un (200ml bardak ile)
- 2 kaşık kakaolu çorba
- 1 yumurta akı
yukarı
- yumurtanın Sarısı
Spiral tatlı pasta tarifi nasıl yapılır?
- Süt şeker mayasını karıştırma kabına alın ve 1-2 dakika bekletin. karıştırıyoruz.
- Tereyağı, vanilya ve yumurta aklarını ekleyip tekrar karıştırın. Unu kontrollü bir şekilde ekleyin ve 5-6 dakika pişirin. yoğuruyoruz. Elinize biraz yapışan yumuşak bir hamur olmalı.
- Yarısından biraz daha azını ayırıp üzerine kakaoyu ekleyip homojen hale gelinceye kadar yoğuruyoruz.
- Üzerini örtüp yarım saat mayalandırın.
- Ekşi maya hafif unlanmış tezgahta ekmek tepsisi genişliğinde açılır.
- Sade hamurun üzerine kakao sürüp rulo yapıyoruz.
- Yumuşak tereyağ ile yağladığımız kalıba menteşesi altta olacak şekilde koyup üzerini kapatarak yarım saat dinlendiriyoruz.
- Ardından yumurta sarısını sürüp önceden ısıtılmış 175 derece fırında pişiriyoruz.
- Soğuduktan sonra dilimleyip servis edebilirsiniz. detaylı video için
Fotoğraflı sarmal tatlı kek tarifi
function voteComment(comment_id, type) { jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'voteComment', comment_id:comment_id, like:type }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ if(type == 'like'){ current_count = $(".likeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".likeCount_"+comment_id).html(current_count1); }else{ current_count = $(".dislikeCount_"+comment_id).html(); current_count1 = parseInt(current_count)+1; $(".dislikeCount_"+comment_id).html(current_count1); }
}else{ alert("Bu yorumu daha önce oylamışsınız."); } } }); }); } function reportComment(comment_id) {
var report = prompt("Rapor sebebini belirtiniz."); if(report.length > 3){ jQuery(document).ready(function(){ jQuery.ajax({ type:'POST', data:{ action:'reportComment', comment_id:comment_id, content:report }, url: " success: function(value) { if(value == 'true'){ success_alert("Yorum bildirildi."); }else{ danger_alert("Bu yorumu daha önce raporlamışsınız."); } $(".com-report-button").attr('onclick', 'danger_alert("Üst üste yorum bildiremezsiniz.")'); } }); }); }else { danger_alert("Rapor sebebini lütfen doldurun"); } }
İçerik Tablosu
Sonraki haber:
susamlı kek tarifi
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]