Pişmiş yiyeceklerden tuz nasıl elde edilir? Sofra tuzunu azaltan tarif sırları


Bazen pişirdiğimiz yemek tuzlu olabilir. Sizi kurtaracak yöntemleri sizlerle paylaşacağız.

Yemek piştikten sonra çok tuzlu olabilir. Gıdaların çöpe gitmesini önlemek göründüğü kadar zor değil. Aşçıların uyguladığı yöntemlerden bazıları sofra tuzunun azaltılmasına katkı sağlıyor.

Pişirdiğiniz yemek çok tuzluysa üzülmeyin! Yiyeceklerinizi korumak için formüller var.

ışık tuzlu Eğer öyleyse içine 1-2 adet küp şeker ekleyin.

orta derecede tuzlu Patatesleri dörde bölün yemekle Hepsini bir arada kaynatın ve sonra çıkarıp atın.

daha fazla tuzlu Her iki patatesi de kullanın ve tostla yemekten biraz su alın.

Bu yöntemler arasında en etkili olanı patates yöntemidir. Çanaktaki fazla tuz, patates kullanılarak giderilebilir. Yiyecekleri israf etmek yerine bu yöntemleri denemekte fayda var.

İsterseniz dört veya beş damla limon da ekleyebilirsiniz. ve 2 çay kaşığı elma sirkesi.

Tüm bunlarla uğraşmamak için yemek pişirirken tarifte verilen prosedürlere göre hareket etmek en doğrusu.

Yorum yapın