Sote etin lezzetine asla doyamazsınız.

Sote Dana Tarifi Malzemeler

  • 1 kilo kıyma
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı biber
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 domates
  • karabiber
  • kimyon
  • kırmızı biber
  • tuz
  • 1 su bardağı sıcak su
Kızarmış torba et tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Et küplerini bir tavaya alıp ocağın altını açıp etler suyunu çekene kadar kavuralım.
  2. Jülyen soğanı doğrayıp etin üzerine dökelim ardından tereyağını ekleyip karıştıralım.
  3. Sarımsağı rendeleyip ekleyin.
  4. Kapya biberi ve yeşil biberi ince ince doğrayalım, etin içine ilave edelim, tepsinin kapağını kapatalım ve sebzeler ve etler yumuşayana kadar bekleyelim.
  5. Son olarak domatesleri küçük küpler halinde doğrayalım ve etlere ekleyelim.
  6. Domatesleri yumuşayana kadar pişirelim.
  7. Sıcak su ekledikten sonra.
  8. Tuz ve baharatları ekleyip 5 dakika sonra ocaktan alın.

Fotoğraflı lezzetli kızarmış et tarifine doyamayacaksınız

Lezzetine doyamazsınız Sac Et Sautee yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın