Sote Dana Tarifi Malzemeler
- 1 kilo kıyma
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1 soğan
- 3 diş sarımsak
- 1 tatlı biber
- 3 adet yeşil biber
- 2 domates
- karabiber
- kimyon
- kırmızı biber
- tuz
- 1 su bardağı sıcak su
Kızarmış torba et tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Et küplerini bir tavaya alıp ocağın altını açıp etler suyunu çekene kadar kavuralım.
- Jülyen soğanı doğrayıp etin üzerine dökelim ardından tereyağını ekleyip karıştıralım.
- Sarımsağı rendeleyip ekleyin.
- Kapya biberi ve yeşil biberi ince ince doğrayalım, etin içine ilave edelim, tepsinin kapağını kapatalım ve sebzeler ve etler yumuşayana kadar bekleyelim.
- Son olarak domatesleri küçük küpler halinde doğrayalım ve etlere ekleyelim.
- Domatesleri yumuşayana kadar pişirelim.
- Sıcak su ekledikten sonra.
- Tuz ve baharatları ekleyip 5 dakika sonra ocaktan alın.
Fotoğraflı lezzetli kızarmış et tarifine doyamayacaksınız
Lezzetine doyamazsınız Sac Et Sautee yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]