Airfryer pişirme tarifi malzemeleri
- 1 çay kaşığı ılık süt
- 1 su bardağı ılık su
- 1 anlık sanal paket
- 1 yemek kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- Yeteri kadar un (Ben 4,5-5 su bardağı kullandım)
Airfryer ile ekmek tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Süt, su, şeker ve mayayı karıştırın.
- Daha sonra tuz, sıvı yağ ve unu ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin.
- Bir saat mayalanmaya bırakın.
- Mayalanan hamuru 6 parçaya bölün.
- Bezeyi Airfryer’a uygun borcama koyalım.
- 20 dakika Çin mayası yapalım.
- Üzerine süt koyup üzerine çörek otu ve susam serpelim.
- Hava fritözünü 5 dakika ısıtalım.
- Daha sonra içine Dione’umu koyup kek modunda 15 dakika pişirelim.
- Süre sonunda harcı kağıdımı alıp yağlayalım ve ekmeği ters çevirerek kaseye koyalım.
- 10 dakika kek modunda pişirelim.
- Pişen ekmeğin üzerine ıslak yağlı kağıt ve bir bez örtüp beş dakika dinlendirin.
Airfryer kullanarak resimli ekmek tarifi nasıl yapılır
Airfryer ile pişirme tarifi (video) ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da yayınlandı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]