Pasta tepsisi tarifi için malzemeler
Hamuru hazırlamak için:
- 250 gr tereyağı
- 1 çay kaşığı yoğurt
- 1 su bardağı süt suyu
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 4 su bardağı un (unu kontrollü bir şekilde ekleyerek ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edin)
iç malzeme için
- peynir (istediğiniz kadar)
- 1 soğan
- maydanoz
- 1 su bardağı kavurma (veya ekleyemezsiniz)
yukarı;
- yoğurt
Pasta tepsisi tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hamuru için sıvı malzemeleri bir karıştırma kabına alın, elinizle karıştırın, ardından unu yavaş yavaş ekleyerek hamur çok yumuşak olacak ve elinize yapışmayacaktır.
- Hamur dinlenirken malzemeleri bir kaba alıp karıştırın. Yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye hamuru yayıp elinizle şekil verebilirsiniz.
- Hamurun üzerine peynirli harcı koyup hamuru tekrar açıp kapatacaksınız en sonunda üzerine yoğurdu koyacaksınız.
- Önceden ısıttığınız 180 derece ters ayarlı fırında kontrollü bir şekilde 30 veya 40 dakika pişireceksiniz. Afiyet olsun .
Resimlerle Çin böreği tarifi
Tepsi Böreği’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]