Merhaba arkadaşlar harika bir yemek tarifi paylaşıyorum o kadar lezzetli ki yiyenlerin tadı ağızda kalıyor.
Önce patatesleri soyup yıkayalım, ince halkalar halinde keselim, kurutalım, kızgın yağda kızartalım.
Uygun bir tencereye alıp tavaya zeytinyağını ekleyip ısıtalım.
Doğranmış tavuk göğsünü yağa ekleyin ve hızlıca karıştırın.
Soğanı, sarımsağı ve salçayı ekleyip tekrar karıştırın, biberi ekleyin ve pişirmeye devam edin.
Son olarak domatesi ekleyip kapağını kapatın ve yumuşayana kadar pişirin.
Baharatları ekleyip ocaktan alın.
Kızaran patatesleri küçük yuvarlak bir oyuğa uçları üst üste gelecek şekilde yerleştirelim.
Hazırladığımız tavuk suyunu dökelim ve son olarak kaşar peynirini ekleyip pul biber serpelim.
250 C de önceden ısıtılmış fırında peynirler eriyene kadar pişirelim, ilk sıcaklığı geçince servis edelim.
Patates yatağında tavuk ve cheddarlı tarifim hazır.
Afiyet olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]