Bu yaz servis edebileceğiniz lezzetli bir salata yapıyoruz.
Semizotu yapraklarını ayıklayıp güzelce yıkayıp yaprak kurutucu ile suyunu süzüyoruz.
Soğanı ay gibi kuruttuk
Bir tavaya yağı koyun, soğanı ekleyin ve soğan yumuşayıncaya kadar kavurun.
2 kırmızı kasede, biberleri ikiye bölün ve çekirdeklerini çıkarın.
İnce bir şekilde serpiştirin ve tavaya ekleyin
Biberler yumuşayınca haşlanan bezelyeleri ve bir tatlı kaşığı pul biberi ekleyip karıştırıyoruz.
Isıyı azaltın ve 3-4 dakika pişirin. wok’ta kızartmak
Ezilmiş semizotu, yoğurtlar, tuz, rendelenmiş sarımsakları ekleyip karıştırıyoruz.
Servis tabağına alıyoruz
Nohut ezmesinin üzerine döküyoruz.
Semizotu leblebi hazır
Afiyet olsun
var siteLongVisitInterval = setInterval(function(){ clearInterval( siteLongVisitInterval ); ga('send', 'event', 'LongVisit', '15-seconds', 'Normal'); }, 15000);
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '625252620958088', xfbml : true, cookie : true, version : 'v2.9' }); };
(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = " fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
window.initializeSiteEvents = function(){ window.session = "false"; window.sessionURL = "/" ; window.sessionProfileURL = "/" ; window.sessionUnVerifiedEmail = "false"; window.allowCopy = "false"; } var OneSignal = window.OneSignal || []; OneSignal.push(function() { OneSignal.init({ appId: "ddbd8fe6-7d2c-430b-8c04-52a6fe5a181a", }); });
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]