tantoni

Tantuni Tarifi Malzemeler

  • günde 500 gram
  • 5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2-3 yemek kaşığı tatlı kırmızı toz biber
  • tuz
  • karabiber
  • yaklaşık bir bardak sıcak su
  • yufka veya lavaş
  • soğan
  • Domates
  • maydanoz
Tantoni tarifi nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Eti mümkün olduğu kadar ince doğrayıp tavada yağı ısıtıp eti ilave ediyoruz kapağını kapatıp orta ateşte etler suyunu çekene kadar pişiriyoruz yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz (et piştiği için çabuk pişiyor) çok küçük kıyılmış).
  2. Etler piştikten sonra tereyağı, karabiber ve suyu ekleyip karıştırın.
  3. 10-15 dakika daha kavurduktan sonra eti istediğiniz malzemelerle hazır lavaşların arasında yuvarlayabilirsiniz.🤗.

resimlerle Tantoni tarifi

Tantuni’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın