En ünlü İngiliz tatlı çörek (İngiliz kekleri)

En ünlü İngiliz tatlısı Skon için malzemeler.

  • 350 gram bir
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 85 gr tereyağı, küpler halinde kesilmiş
  • 3 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 175 ml süt
  • 1 çay kaşığı vanilya
  • Limon suyunu sıkın
  • omlet

servis için

  • Reçel ve krema
En ünlü İngiliz bıçaklı tatlı tarifi (İngiliz muffinleri) nasıl yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Fırını 220°C’ye ısıtın.
  2. Unu, ½ çay kaşığı tuzu ve kabartma tozunu büyük bir kaseye dökün, ardından karıştırın.
  3. Tereyağını ekleyin, ardından karışım küçük kırıntılar gibi görünene kadar parmaklarınızla ovalayın. Pudra şekerini karıştırın.
  4. Sütü bir sürahiye koyun ve mikrodalgada ılık ama sıcak olmayana kadar 30 saniye ısıtın.
  5. Vanilya özü ve biraz limon suyu ekleyin, ardından bir süre bırakın.
  6. Fırına bir fırın tepsisi koyun.
  7. Kuru karışımda bir kuyu oluşturun, ardından sıvıyı ekleyin ve çatal bıçakla hızlıca karıştırın.
  8. İlk başta çok ıslak görünecek.
  9. Çalışma yüzeyine biraz un serpin ve hamuru açın.
  10. Hamuru ve ellerinizi biraz un ile tarayın.
  11. Daha sonra pürüzsüz hale gelene kadar 2-3 kez katlayın. 4 cm derinliğinde yuvarlak olacak şekilde yayın.
  12. 5 cm’lik bir kesici alın (pürüzsüz kenarlı kesiciler daha temiz kesme eğilimindedir, daha iyi kabarma sağlar) ve biraz una batırın.
  13. Hamurun içine daldırın, ardından dört ekmeğiniz olana kadar tekrarlayın.
  14. Dört tane daha kesmek için hamurun geri kalanını bir turda bastırmanız gerekebilir.
  15. Üzerlerine çırpılmış yumurta sürün, ardından sıcak fırın tepsisine dikkatlice yerleştirin.
  16. 10 dakika pişirin, yükselene ve altın rengi alana kadar cömertçe reçel ve krema serpin.
    afiyet olsun

Resimlerle en ünlü İngiliz çörek tarifi (İngiliz kekleri)

İngilizlerin en ünlü tatlısı Skon’un (İngiliz çörekler) yazısı ilk olarak son anda Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın