10 dakika 8 dakikada barbunya pişiren insanlar var. Bir yetişkin olarak, sadece 3 dakika. Bir tabağa koyabilirim.
İnşallah bir dakika içinde bir genç çıkar ve hazır olur ve işletme ihtiyaç sahibi olur. Kimse barbunya fasulyesini 45 dakikadan daha kısa sürede pişiremez!
Zeytinyağlı kuru barbunya tarifi için önce bir tencereye zeytinyağını koyuyoruz, patatesleri ve havuçları küp şeklinde kesip tencereye atıyoruz.
Soğanı doğrayıp tencereye alın.
Sarımsakları da serpiyoruz, nane, kekik, küp şeker ve tuz atıyoruz, önceden pişirip buzdolabına kaldırdığımız barbunyayı bir tencereye alıp iki parmak üstünde olacak şekilde suya koyuyoruz. ve sobanın üzerine koyun.
Gerçek acı biber çok güzel ama 20 TL’ye alamadım.
45 dk. Böylece çorbamız hazır.
Soğuyunca üzerine maydanoz serpip bir tabağa alıp bol limonlu yiyebiliriz. Yemeğinizin tadını önceden çıkarın!
Nefis kuru zeytinli barbunyalarımız hazır
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]