Sütsüz yumurtasız 3-2-1 videolu hamur işleri

Sütsüz Yumurtasız 3-2-1 Börek Tarifi Malzemeler

  • Yağı ölçmek için 1 su bardağı su
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 3 adet kabartma tozu
  • eşit derecede doğru

üzerine:

  • 1 çay kaşığı pekmez
  • 3 yemek kaşığı su
  • Susam

içeri:

  • peynir
Sütsüz Yumurtasız 3-2-1 Donut Tarifi Nasıl Yapılır?

yemebaskı tarifi

<

böl>

  1. Öncelikle yağ, süt, kabartma tozu ve unu azar azar ekleyerek elinize yapışmayan bir hamur elde edelim.
  2. 20 dakika hamurun üzerini örtüp dinlenmeye bırakın.
  3. Daha sonra hamuru ikiye bölün, açın ve eşit parçalara bölün.
  4. Mermileri açıp içine peynir vs koyalım ya da içlerini boşaltalım.
  5. Ağzını kapatıp pekmezli suya batırıp susam bulalım.
  6. 180 derece önceden ısıtılmış fırına alalım ve biraz yükselmeye başlayınca 19 derecede altın rengi olana kadar pişirelim. Afiyet olsun.

Süt yok, yumurta yok 3-2-1 Resimli pasta tarifi

Süt Yok Yumurta Yok 3-2-1 Börek ️ Videolu yazı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yayınlandı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın