Bakanga Börek Tarifi İçin Malzemeler
- 5 yufka hamuru
- 120 gram domuz pastırması
- 1 domates
- 3 adet yeşil biber
- 1 tatlı biber
- 1 tabak rendelenmiş kaşar peyniri (300 gr)
kızartma için
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
Pakanga böreği tarifi nasıl yapılır?
yemebaskı tarifi
<
böl>
- Hamuru üçgenler halinde kesin.
- Bir hamurdan 8 üçgen kestim. Pastırma, yeşil biber ve kapya biberi küçük küpler halinde kesin.
- Domatesleri çekirdekleri çıkarılmış olarak küp şeklinde keselim.
- Nemli kaşar peynirini rendeleyip malzemeleri karıştırabilmemiz için çekirdekleri çıkarılmalıdır.
- Üçgen hamuru içlerine yuvarlayıp uçlarını suya batırıp mühürleyelim. Yağımızı ısıtabilir, yemek pişirebilir ve yemek servis edebiliriz. Afiyet olsun :)).
fotoğraflı pakanga pasta tarifi
Paçanga Böreği’nin yazısı ilk olarak Urfa Haber – tarifler.net.tr – Urfa’da son anda yer aldı.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]