Merhaba, fırınlanmış mı yoksa kızarmış balık mı tercih edersiniz? Genelde kızartırız ama bu sefer fırında denedim gerçekten çok güzel oldu.
Fırında Nefis Levrek tarifi için önce balığı iyice yıkayıp süzgeçten geçiriyoruz.
Diğer taraftan zeytinyağı ve baharatları iyice karıştırın.
Kapalı deniz suyunu pişirme tepsisine alıp sosu bir fırça yardımıyla balığın içini ve dışını ovuyoruz.
200 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Dilerseniz doğrayıp patates, havuç, soğan, domates ekleyebilirsiniz.
Fırında nefis levrek servise hazır.
Çocukların balık beslemesini artırmadım. Çünkü fazladan bir şey varsa yemiyorlar. Bol salata ve limon ile çok lezzetli ve hafif.
yemek istiyorum 🤚
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]