Merhaba arkadaşlar yine nefis bir tarifle karşınızdayım. Misafirlerinize çocuklarınızın severek yedireceği pratik ve güzel bir sunum yapacağım.
En kullanışlı Piramit Sırrı için önce borcumuzu alıyoruz ve çizimlerimizi aşağıya çekiyoruz.
Sütlü bisküvileri bir tabağa ıslatmak için bisküvileri suya batırıp payreksimin boyutuna göre en ve boyda üç bisküviyi tepsiye diziyoruz.
Hazırladığımız krem şantiyi bisküvinin üzerine sürüyoruz daha sonra bisküvileri aynı şekilde yapıp kremamızı da aynı şekilde kullanıyoruz.
Üç kez yaptım. Üzerine krem şanti serptiğimiz bisküvilerimizin üzerine muzlarımızı dizip kekimizi folyodan tutarak ya da üçgen olacak şekilde gererek katlıyoruz. Daha sonra kremamızı her tarafını kaplayacak şekilde yayın.
Sıvının kıvamına göre hazırladığımız çikolata sosumuzu kalın veya koyu değil kaşık yardımıyla döküyoruz ve üzerini dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Ben kalan krem şanti ve damla çikolata kullandım. İki saat dinlendirip servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]