Merhaba arkadaşlar,
Yararlı bir bilgi olarak sarımsağın buzdolabında nasıl saklanacağını açıklamaya çalışacağım.
Kilo ile kuru sarımsak alırsanız veya sarımsak yeşile dönmeye başladıysa ne yapmalı diye merak edenler için.
Sarımsakları soyalım. Buzdolabı poşetine koyalım. Ardından bir yemek kaşığı tuz ekleyin.
Tuz eklenmesinin sebebi sarımsağın donarken birbirine yapışmasını engellemektir.
Bu yöntemi tüm sarımsaklara uygulayalım, poşetin ağzını kapatalım ve buzdolabına kaldıralım.
Dondurucudan çıkarıp dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.
Tat ve kokuda değişiklik olmaz.
Kullanacaklarınızı çıkarmayı ve diğer her şeyi dolaba koymayı unutmayın.
Deneyenlere bol şans, selam ve sevgilerimle.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]