Tereyağlı Bisküvi Aromalı Kurabiyeler

Kurabiye aroması ve kıvamı olan bu kurabiyeyi tavsiye ederim. Bence onu beğeniceksin. Ayrıca, sadece yağdan yapılırlar. Ucuz ve sürdürülebilir çerezler. Endişelenme, bitene kadar taze. Daha uzun sürebilir, ancak test etme şansım olmadı. Çünkü gitti 😊 Bende kalsın istedim ama miniklerim izin vermedi.😊

Yumurta, şeker, yağı karıştırın. Homojen hale gelince un, kabartma tozu ve nişasta ilave edilerek yoğrulur. Yumuşak bir hamur bulacağız.

Şekil verirken katlayıp düzgün bir şekilde kesip tepsiye dizin veya dilerseniz ceviz parçalarını alıp yuvarlayın ve fındığa batırın. Çıtır çıtır fındıklı kurabiyeleri sevdim. 160 derece önceden ısıtılmış fırında altın sarısı olana kadar pişirin. Kapalı bir kapta (kavanoz gibi) saklayabilirsiniz. Tazeliğini koruyacak

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın