Çay saatinize farklı ama lezzetli bir salata yapmak istiyorsanız işte tarifi 👌😋🍴
Bulguru büyük bir tencereye alıp hardal suyunu dökelim ve karıştıralım.
Kısık ateşte pirinç gibi yumuşayana kadar pişirelim ve dibe yapışmaması için ara ara karıştıralım.
Bulguru ıslanıp soğuması için bir kenarda bekletin.
Bu sırada ince ince maydanoz, dereotu ve taze soğan serpin.
Kızaran kornişonları küçük küçük doğrayalım.
Her şeyi mısırlı geniş bir kaba alıp bulguru dökelim ve karıştıralım.
Az miktarda limon ve tuz eklemeyi unutmayın çünkü hardal suyu çok ekşi ve tuzludur!
Son olarak zeytinyağı, limon ve tuzu ekleyip iyice karıştırın.
Güzel Şalgamlı Bulgur Salatamız hazır afiyet olsun 💫❤
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]