Coco Kurabiye Tarifi – Benim Tatlı İkramlarım

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle hem görüntüsü hem de lezzeti ile çay ve kahvenizin kalitesini artıracak kakaolu kurabiye tarifi paylaşacağım.

Öncelikle yumurta aklarını ve şekeri macun haline gelene kadar çırpın. Üzerine vanilyayı koyup orta derecede hindistan cevizini ekleyip hamur kıvamına getiriyoruz, buzdolabında 15 dakika dinlendirip yağlı kağıdı tepsiye koyuyoruz.

Karışımı bir dondurma kepçesi veya benzeri küçük bir ekipmanın içine koyuyoruz ve yayılmaması için hafifçe yerleştirerek tepsiye yerleştiriyoruz.

160 ° önceden ısıtılmış fırında 5 dakika pişiriyoruz, tepsiyi eşit şekilde pişecek ve kızaracak şekilde çeviriyoruz, fırını 180 ° ‘ye alıyoruz, kontrol ediyoruz, altın rengi olana kadar pişirip soğumaya bırakıyoruz.

Kurabiyeler soğuyunca bitter çikolatayı benmari usulü eritip kurabiyelerin altına batırıp ters çevirerek tepsiye diziyoruz, çikolatanın kolayca soğuması için buzdolabında saklayabilirsiniz. süslüyoruz.

Coco çerezlerimiz kullanıma hazır. Denemek isteyenlere bol şans, selam ve sevgilerimle.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın