Yağsız Kağıt Üzerine Yağsız Yağsız Hamsi Tavası

Yağsız Kağıtta Hamsi Tavası Tarifi Nasıl Yapılır?

Hamsileri yıkayıp süzün, zevkinize göre tuz ekleyin ve karıştırın, bir kaba koyun.

Mısır ekleyin, hafifçe karıştırın.

Tezgahın üzerine yağlı kağıt koyun ve üzerine bir yemek kaşığı sıvı yağ dökün.

Hamsileri bu şekilde yuvarlak şekilde bitirin.

Daha sonra biraz sıvı yağ koyup tekrar bir yağ tabakasına koyun, kenarlarını silin, sağdaki tavayı alın ve hızlıca ocağa koyun.

Soğumaya başlayınca ortasına bir delik açın, buharı kızarmış gibi çıksın, bir kapak yardımıyla çevirin ve aynı şekilde ortasına bir delik açın.

Her iki tarafı da kavrulmuş hamsileri hızlıca bir tabağa alın.

Dilerseniz kağıdı ortadan ikiye kesip yiyebilirsiniz, dilerseniz başka bir tabağa da alabilirsiniz.

Deneyenlere bol şans…

👉Bu videoları YouTube.com/mutfagadair kanalından izleyebilirsiniz ❤️

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın