Hibiskus Şerbeti Tarifi – Tatlılarım

Hibiskus Şerbet tarifi için,

Her şeyi bir tencereye koyun ve karıştırın.

Ocağı açın ve su karışımını kaynatın.

Kaynamaya başlayınca altını kapatın 15. Min. Hepsini kaynatın.

Zamanı geldiğinde bir kavanoza koyun ve suyu kaynatın. Daha sonra buzdolabında soğutun.

Şeker miktarını damak zevkinize göre arttırıp azaltabilirsiniz. 🤩👌😋

Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan harika bir tarif.

Sıcak Ramazan mevsiminde buzdolabında saklamak isteyeceğiniz bir lezzet.

Asidik bir ortamdır ve hazır içeceklerdir, üstelik sağlıklıdır.

Hibiskus Şerbeti hazır, tavsiye ederim.

Basit tutun, keyfini çıkarın 😍

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın