Palamut balığını sen temizleyebilirsin, ben kendim temizledim. Yıkayıp suyunu süzmek için süzgeçten geçiriyoruz, bir kase alıyoruz içine mısır, iki tarafı da balık unu döküyoruz.
Balık yemeklerimizden birine zeytinyağını koyup biraz ısıtıyoruz ve diğer tavada da aynısını yapıyoruz.
Birine balıkları koyun ve tencerenin diğer tarafını kapatın ve ocakta beş dakika pişirin. ters çevirin ve diğer tarafını 5 dakika pişirin. Isıtıyoruz ve ardından çevirerek ve sürekli kontrol ederek yakmadan iki tarafını da kızartıyoruz.
Balıklarımız yemeye hazır.
Şimdi yanında domates, yeşil biber, salatalık ve en önemlisi roka. Evet limonu unutmayalım, bal ve şekerin tadını çıkarın.
Not: Lütfen iyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]