Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle sağlıklı ve lezzetli bir meze tarifi paylaşacağım. İnşaata geçelim.
Pembeşah tarifi için önce pancarları yıkayıp kurutuyoruz sonra 3-4 parçaya bölüp tencereye alıp üzerine sıcak su ekleyip üzerini kapatıyoruz.
15-20 dk. Sistematik olarak kaynatıyoruz. Çatal veya bıçak sokarak pişip pişmediğini anlayabiliriz.
Haşlanan pancarları sudan çıkarın ve soğumaya bırakın.
Sonra kabine pancar yerleşir.
Başka bir kapta yoğurt, tahin, ceviz, 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuzu karıştırıp rendelenmiş pancarın üzerine ilave edin.
Daha sonra bir tabağa alıp maydanozla süsleyin.
Kalan yağı döküp servise sunuyoruz.
Afiyet olsun. . .
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]