Basit ve Güzel Bir Kek Tarifi

Bu Kolay ve Güzel Kek Büyütme Tarifi’nin en önemli püf noktası bence yumurtaları şekerle çırpmak. Sanırım bu yüzden pastalarım bu kadar popüler ve güzel.

Büyümesi Kolay ve Güzel Tarifi için oda sıcaklığındaki yumurtaları toz şeker ve limon kabuğu rendesi ile mikserle çırpmaya başlıyoruz. Yumurtanın rengi açık olsun ve iki katına çıkması için çok çırpıyoruz. Krem şanti gibi köpürüyor.

Ardından 1 su bardağı sıvı yağı ekleyip çırpıyoruz, sıyırıyoruz, çırpıyoruz, vanilyayı ve unu ilave ediyoruz, biraz daha kontrol ekliyoruz dediğim gibi yumurtanın büyüklüğü, yoğurdun kıvamı, limon suyu, kıvam. çamurdan. Ben 4,5 buçuk su bardağı un kullandım ama tabi ki 5’e kadar çıkabilir.

Bu sırada kalıbımızı yağlıyoruz, eğer yapışmaya meyilli bir kalıp ise biraz un serpelim ve biraz daha sallayalım.

Kalıbı margarinle yağlamam gerekiyor.

Fırınımızı 170-180 dereceye alıp kek hamurumuza kabartma tozunu ekliyoruz.

Çamuru kalıba döktükten sonra tezgahın üzerindeki altını havanın çıkması için kaldıralım.

Pişirmeye bırakıyoruz. İlk 15-20 dakika fırın kapağını açmayın. Pişmiş olduğuna inandığımızda bir kürdan yerleştirin.

Sade ve güzel pastamız hazır.

şimdiden afiyet olsun arkadaşlar

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın