Tavuk Göğsü Çikolatalı Sos Tarifi için önce bir tavada tereyağını eritip unu ekleyip unun kokusu kayboluncaya kadar kavuralım.
O halde sütü ekleyelim ve süt ısınmaya başlayınca toz şekeri ekleyip koyulaşana kadar pişirelim.
Muhallebimiz kabımı alınca ocaktan alalım, vanilyayı ekleyip iyice karıştıralım ve payreks tepsimize dökelim.
Daha sonra çikolata sosu için çikolata hariç tüm malzemeleri sos tenceresine ekleyip pişirelim.
Ocaktan alıp çikolatayı ekleyip iyice karıştırın.
Tavuk göğüs pudingimiz soğurken çikolatalı sosumuzu ekleyelim.
Buzdolabında soğutun ve servis yapın.
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü hazır.
yemek istiyorum☺️
Diğer gönderilerimize göz at
[wpcin-random-posts]